ROSKILDE HÅNDBOLD  

 

 

 
NYT FRA ROSKILDE HÅNDBOLD

 

 

   


Indsat: 22-05-2016

DHF udtager 6 Roskilde-talenter

Dansk Håndbold Forbund har udtaget hele 6 drengespillere i årgang 1999 og 2000 til sommerens samlinger, det er dejligt, at så mange Roskilde-spillere er udvalgt, det er simpelthen superflot! STORT TIL LYKKE til drengene, som er målmændene Sebastian Minor Hansen og Stefan Schou, derudover markspillerne Jonas Frydenlund, Anton Bramming, Oscar Rasmussen og Jesper Norup.
HELD og LYKKE i det jyske.


Indsat: 19-05-2016

TRÆNERE PÅ PLADS TIL HERRERNE

Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at Rasmus Svane tager endnu en sæson i spidsen for Roskilde Håndbolds bedste herrehold. Om forlængelsen siger Rasmus: ”Jeg er i mine to sæsoner blevet mere og mere glad for at være i klubben. Roskilde er en klub, som arbejder benhårdt på at skabe talenter til dansk tophåndbold på både drenge- og pigesiden.
Et af klubbens mål er at fastholde vores unge talenter i Roskilde Håndbold, og på herresiden er vi godt i gang med projektet. Vi arbejder hver dag på at optimere vores træningskultur og så er der jo det store mål at få rykket Herre Senior op i 2. division.
Oprykningen var meget tæt på i denne sæson og arbejdet med holdet har været fantastisk. Så med udsigt til endnu en god sæson med dygtige og gode mennesker, så var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle sige ja til endnu en sæson i Roskilde Håndbold”.
Det er også med glæde at vi kan præsentere Anders Houborg som træner. Anders får ansvaret for vores nyligt oprykkede 2. hold, der i den kommende sæson skal prøve kræfter med Kvalifikationsrækken. Anders har trådt sine håndboldsko i bl.a. AJAX, Tune og Roskilde som spiller, mens det er første gang, han tager hul på trænergerningen.
Det nye team på herresiden ser frem til endnu en spændende sæson i 2016/17.
Der bliver senere indkaldt til opstartsmøde via Roskilde Håndbolds hjemmeside og Facebook.

Indsat: 09-05-2016

ÅRETS KLUB i Roskilde Kommune

I forbindelse med oprykningskampen tirsdag aften fik Roskilde Håndbold overrakt prisen som ÅRETS KLUB af NordeaFonden, RIU og borgmester Joy Mogensen bl.a. pga. det store og flotte talentarbejde, sammenholdet, at vi favner både eliten og bredden og ikke mindst det store børnehåndboldarbejde fra 1 år, for handicappede og "Håndbold ind i skolen". Vi er bare så superglade og megastolte over den store hæder.
TIL LYKKE til os allesammen! Hvor er jeg bare kisteglad for at være leder netop sammen med jer i Roskilde Håndbold, som i den grad skaber flotte resultater, masser af dejlige oplevelser og går efter STJERNERNE!
OG TAK til TRÆNERNE. Sådanne flotte resultater kommer ikke ud af det blå - der står et virkelig enestående trænerteam bag! Herfra skal er der dyb beundring over trænernes indsats, jeg håber, I forældre og spillere også værdsætter trænernes indsats, de gør en forskel!
Vi glæder os til at fortsætte det flotte arbejde SAMMEN!


Indsat: 09-05-2016

TRÆNINGEN for alle børn yngre end årgang 2006 i maj og juni

Pr. 9. maj rykker vi i nye årgange. Det betyder, at de ældste årgange turbominier årgang 2007 rykker op til U10. DERFOR er der nye træningstider pr. 9. maj.

Læs mere her


Indsat: 03-05-2016

Roskilde Håndbold invaderede Nordjylland

181 spillere fordelt på 14 ungdomshold og 30+ ledere valgte at bruge fem pragtfulde påskedage i håndboldens tegn i Nordjylland. Et kæmpe stykke arbejde ligger forud for en tur af denne kaliber, og uden en masse frivillige ledere kunne dette ikke lade sig gøre.

Mere end 30 ledere bruger 5 dage af deres påskeferie for at alle kan have en fantastisk tur. Lederne er frivillige og modtager ikke vederlag for at deltage.

Deltagere betaler kun kr. 1.200,- for 5 dage - alt inkl. dvs. transport, overnatning, måltider og en masse gode oplevelser. At deltagerprisen kan holdes så lav skyldes et tilskud på knap kr. 40.000,- fra Roskilde Håndbold: Penge som bl.a. er tjent på Roskilde Festival - men også indtægter fra Roskilde Håndbolds ungdomssponsorer har medvirket til den lave pris. 

Tak til sponsorer - og de frivillige, der har arbejdet på festivalen.
Og STOR tak til de ledere der valgte fem dage på luftmadras :-)

Og hvordan det gik sportsligt?? FANTASTISK!


Indsat: 03-05-2016

BRONZEmedaljer til U16 drenge ved DM

Simpelthen bare så SUPERFANTASTISK - U16 drenge vandt BRONZE til det officielle DM og slog endda favoritterne Fredericia/Trelde på egen hjemmebane med 27-24 i kampen om 3. - 4. pladsen. FLOT FLOT.... efter det lørdag var blevet til nederlag til Skanderborg i semifinalen, som var meget lige i 1. halvleg, men hvor Skanderborg trak fra i slutningen af 2. halvleg og vandt 30-19 over Roskilde.
KÆMPESTORT TIL LYKKE med medaljerne!!

Indsat: 02-05-2016

U18 Drenge 2 SUPERKAMP

Drengene kom lidt skævt fra start og var bagud i store dele af 1. Halvleg, og det var ikke fordi vi ikke spillede godt, men mere fordi at Greve også spillede godt. Vi  var bagud med 1 mål ved halvleg, 12-13.
Vi snakkede i halvlegen om hvad vi skulle gøre bedre i 2. Halvleg og vi fik hurtigt udlignet, og da vi først kom foran, så "punkterede" Greve og vi lavede det ene flotte mål efter det andet.
Ikke for at rose nogen..., MEN, Jonathan, Jacob, Malthe, Martin, Mikkel, Julius, Rasmus, Karl, Benjamin, Mathias og Andreas spillede bare en fantomkamp! Resultatet blev til sidst 29-18, tag den Greve!
Jeg vil til sidst sige tusind tak for en helt forrygende sæson, I er nogle super drenge.
Tak til Susanne V. For hendes kæmpe store arbejde med at få alt det praktiske til at virke, og til allersidst vil jeg gerne sige tak til Martin, for samarbejdet i denne sæson, du er en guttermand!
(Skrevet af Allan Juncker)

Indsat: 02-05-2016

SUPERTILBUD på BIG FIVE

Tilbud til  Roskilde Håndbold-medlemmer: Oplev Sydafrikas ”Big Five” fra din egen lodge - Kr. 99.500,- all inclusive for 8 personer.
Læs mere her

Indsat: 28-04-2016

Trænerbesætningen børnehold

Så er de mindste årgange også besat med cheftrænere
Trænerbesætningen for vores U10 og U12 hold kommer i den kommende sæson til at se ud som følger:
U12 Drenge: Karina Klarskov, Anders Knudsen og Jakob Nielsen. Efter Anders er stoppet med dame senior 1. division, er det nu tid til at fokusere på de mindre årgange, og Anders og Karina vil sammen med Jakob Nielsen træne vores U12 drenge.
U12 Piger: Thomas Brønd kommer tilbage til Roskilde Håndbold efter nogle års fravær. Vi er meget glade for at vi har fået en så kompetent divisionstræner til U12 piger, idet Thomas jo har trænet adskillige senior divisionshold gennem årene. Vi ser frem til at følge udviklingen hos vores U12 piger.
U10 Drenge: Lisbeth Klarskov. Så tager Lisbeth endnu engang en tur ned i U10 rækken og det er nu vores drenge, der kan få glæde af Lisbeths engagement og håndboldviden.
U10 Piger: Karina Klarskov og Anders Knudsen. Karina fortsætter endnu en sæson med U10 pigerne og Anders er med i teamet.
Derudover vil der være tilknyttet en masse hjælpere omkring de enkelte hold!

Indsat: 19-04-2016

Roskilde Håndholds herrer tror på endnu en sejr

Jagten på oprykning til 2. division er på ingen måde slut! På tirsdag den 3. maj kl. 19.00 tager Roskildes herrer imod Herlev/Hjorten, nedrykkere fra 2. division.
Herrerne har brug for al den opbakning, som de kan få, så kom en tur i Roskildehal D2 og hep!

Indsat: 19-04-2016

U 10 piger til medaljestævne

U10 pigerne deltog i medaljestævnet i den højeste række og spillede efter en forrygende 2. halvleg uafgjort med stærke Ajax. Roskilde spillede virkelig flotte angreb med både gennembrud og skud udefra, og med en supergod målmand fik Roskilde indhentet Ajax’s føring. En virkelig kanonflot indsats.


Indsat: 19-04-2016

U12 pigernes fantastiske sæson

I finalen i Rødspætte Cup 2016 og nr. 2 i den bedste række og dermed kvalificeret til det uofficielle DM er bare nogle af U12 pige 1’s superflotte resultater.
Jo, det har været en helt igennem kanonforrygende sæson for alle 3 U12 pigehold, idet både 2.- og 3.-holdet har kvalificeret sig til de kommende HRØ-mesterskaber.
STORT held og lykke herfra til alle 3 hold!

Indsat: 19-04-2016

Opstartsmøde U16 Piger sæsonen 16/17

Alle piger årgang ’00 og ’01, der har lyst til at spille U16 bold i Roskilde Håndbold er hermed inviteret til opstartsmøde tirsdag den 10/5 kl. 19.30 i klubhuset (Helligkorsvej 5, 4000 Roskilde)
Mødet er for alle interesserede, spillere og forældre.
Læs mere her

Indsat: 14-04-2016

200.000 kr. til Roskilde Håndbold

Roskilde Håndbold er ekstremt glade i dag. På Kultur- og Idrætsudvalgsmødet 12/4 fordelte politikerne 200.000 kr. til Roskilde Håndbold og 100.000 kr. til Roskilde Roklub.
Der er indgået en partnerskabsaftale med Roskilde Kommune, hvor Roskilde Håndbold får 200.000 kr. om året de næste 3 år, som skal bruges til fortsat talentarbejde og skolesamarbejde, samt udbredelse af dette arbejde. Vi glæder os til at fortsætte det flotte talent- og udviklingsarbejde i Roskilde Håndbold.

Indsat: 14-04-2016

BABY- og MULTIHÅNDBOLD AFLYST lørdag, d. 16/4

Desværre har vi måttet aflyse baby- og multihåndbold lørdag d. 16/4, da det var eneste dato, vi kunne arrangere mini-medaljestævne i hal B.
Vi glæder os til at se de 1 - 3-årige til babyhåndbold og multierne til multihåndbold:
LØRDAG, d. 21/5 og 11/6 kl 9.30- 10.25 i hal B  MULTIHÅNDBOLD for handicappede
LØRDAG, d. 21/5 og 11/6 kl. 10.30 - 11.30 i hal B BABYHÅNDBOLD.

 


Indsat: 14-04-2016

U 14 og U 16 piger har spillet sig i POKALFINALEN!

Søndag d. 17/4 spiller både U 14 piger og U 16 piger pokalfinale i Vallekilde Hørve Fritidscenter. U 14 piger møder TIK, mens U 16 piger møder Hillerød.
Begge hold vandt sikkert semifinalerne, men finalerne bliver helt sikkert spændende og jævnbyrdige, da begge hold har spillet meget lige kampe mod finalernes modstandere.

Vi ønsker begge hold held og lykke.


Indsat: 11-04-2016

U14 pigerne suveræne vindere af U14 pige 1. division

Afslutningen af U14 pige 1. division B var så tæt, at Roskildes piger
kunne blive både nr. 1, 2 og 3, dog kunne de selv afgøre førstepladsen
ved at slå rækkens nr. 2 Greve. Roskildes piger spillede simpelthen
bare en suveræn kamp. De lukkede fuldstændig af i forsvaret og
spillede fantastisk flot og tempofyldt angrebshåndbold. Gang på gang
fik Roskildes piger kombineret sig igennem til en helt fri chance og
en helt suveræn sejr var i hus - sejrscifrene lød på hele 25 - 16 til
Roskilde!

Fra venstre ses Stående: Træner Lisbeth Klarskov, Cecilie Jensen, Matilde White, Julie Hvid Rasmussen, Amalie Degn Nielsen, Michelle Larsen.
På knæ: Clara Skøtt, Mathilde Kagan, Signe Madsen, Freja Skals.
Liggende de to målmænd: Emma Stagelund og Julie Høyer.
På billedet mangler Anna Aaby Henriksen og træner Katrine Ohlendorff.


Indsat: 11-04-2016

U 16 drenge er Sjællands bedste og kvalificeret til DM

Ved at vinde i Furesø med hele 31-23 blev Roskilde Håndbolds U 16 drenge  nr. 2 i ligaen efter GOG og dermed bedste hold under Håndboldregion Øst. Kampen i Furesø begyndte meget nervøst og de to hold fulgtes ad hele første halvleg. Men i anden halvleg satte Roskildes drenge tingene på plads med tempofyldt angrebsspil, fint forsvar og god målmand vandt Roskilde overbevisende 31-23 og er blandt Danmarks 4 bedste hold.
Roskilde fik af HRØ overrakt guldmedaljerne og mesterskabspokal!

Indsat: 29-03-2016

Rødspætte Cup 2016 - 3 vindere og bedste klub!

Endnu en gang har 181 deltagere fra Roskilde Håndbold repræsenteret Roskilde på den flotteste måde ved årets påskestævne i Frederikshavn, hvor mere end 5.000 12-19-årige deltagere fra Sverige, Norge, Tyskland og Finland deltog. Alle otte 1. hold og to 2. hold gik i A-slutspil, hvor 4 hold gik hele vejen til FINALERNE! U 14, U 16 og U 19 drenge spillede nogle helt forrygende finaler foran et meget medlevende publikum og VANDT Rødspætte Cup 2016, mens U 12 piger blev en flot nr. 2.

Læs mere her


Indsat: 23-03-2016

Vigtig skrivebordssejr til Roskildes damer

Ydun spillede ulovligt
I søndags tabte Roskilde Håndbolds 1. div. damer til Ydun 27-31 på udebane. Dette betød desværre, at chancen for at komme med i oprykningsspillet til Ligaen var forpasset. Men da det efterfølgende er kommet frem, at Ydun brugte en ulovlig spiller, har vi modtaget en hurtig afgørelse på sagen: Roskilde Håndbold har alligevel fået 2 point!

Efter denne håndsrækning håber vi at damerne sørger for at vinde de sidste kampe!

Ses vi i hallen skærtorsdag kl. 14.00, hvor Roskilde tager i mod Bjerringbro FH?


Indsat: 18-03-2016

Bestil lækre sandwich til Påske-turen!

Palles Landkøkken laver igen 3 slags lækre sandwich til kun 28 kr. pr. stk. til turen.
Vælg mellem Kylling/bacon, skinke/ost eller Roastbeef, som leveres ved afgang. Bestil 1 eller 2 stk. og betal via Roskilde Håndbolds hjemmeside (under menupunktet Indmeld/Kontingent - klik på din trup og vælg på listen) senest tirsdag den 22. marts kl. 16.00.

Indsat: 15-03-2016

Josephine Juncker - kampens spiller

Årets vigtigste kamp, kampen mod Lyngby HK blev bestemt ikke hvad Roskilde Håndbolds 1. divisionsdamer havde håbet på. For mange brændte chancer og tekniske fejl hjalp Lyngby HK til en sejr på et enkelt mål og dermed til 3. pladsen, som giver adgang til play-off-kampene til ligaen. Et lyspunkt i kampen var dog Josephine Juncker, som med fight og vilje gik forrest og fuldt fortjent blev kåret til kampens spiller af kampens sponsor, Roskilde Avis. På billedet ses Josephine med Tine Hansen fra Roskilde Avis.

Indsat: 14-03-2016

En FORRYGENDE SÆSON 2016/17 for årgang 98/99

Kommende U 18-spillere inviteres hermed til spillermøder omkring den kommende sæson 2016/17:
U 18 piger årgang 98/99: TORSDAG, d. 17/3 kl. 20.00 i klubhuset, Kildegården 5 B.
U 18 drenge årgang 98/99: MANDAG, d. 21/3 kl. 18.00 i klubhuset, Kildegården 5 B.

For Roskilde Håndbold er det utrolig vigtigt at give de kommende U 18-spillere et forrygende U 18-år med masser af udfordringer og udvikling for den enkelte og holdet, samt at gøre U 18-spillerne klar til at rykke op som senior bl.a. med samarbejde med seniorholdene. Vi vil tilbyde et supergodt træningsmiljø - både for elite- og breddespillere.
Alt dette vil i kunne høre mere om på spillermøderne, samt møde de dygtige trænerteams !!

Vi glæder os til at se JER !
Lisbeth Klarskov


Indsat: 14-03-2016

Roskilde Håndbold On-Tour 2016!

Så er varer det ikke længe før vi sætter kursen mod Frederikshavn og Rødspætte Cup og her får du lige de sidste informationer…

Afrejse sker torsdag d. 24. marts kl. 11.00 fra Roskilde Hallens P-plads og vi returnerer samme sted mandag d. 29. marts og det med forventet hjemkomst kl. 22.00. - Bemærk, at hjemkomsten kan blive fremrykket eller forsinket, alt afhængig af vores sportslige
bedrifter…

Læs mere her

Indsat: 08-03-2016

BABY – og MULTIHÅNDBOLD LØRDAG, d. 12/3. NBNB ÆNDREDE DATOER..

I Roskilde Håndbold kan man gå til BABYHÅNDBOLD fra man er 1 år til 3½ år
OG til MULTIHÅNDBOLD for børn og unge mellem 6-18 år, der har et handicap, der medfører, at de ikke kan deltage på et håndboldhold i Roskilde Håndbold.
BABYHÅNDBOLD foregår følgende LØRDAGE kl. 10.30 – 11.30 i Roskilde hal B  i foråret 2016 OG
MULTIHÅNDBOLD foregår følgende LØRDAGE kl. 9.30 – 10.25 i Roskilde hal B i foråret 2016:
LØRDAG, d. 12/3 
LØRDAG, d. 16/4 AFLYST!
LØRDAG, d. 21/5
LØRDAG, d. 11/6

Kender I nogen, som evt. er interesserede, så må I/de endelig komme!


Indsat: 29-02-2016

Den fysiske træning sat i system

I Roskilde Håndbold er vi umådeligt stolte over at kunne præsentere ’Den Fysiske Rettesnor’, der er udarbejdet af vores to dygtige ungdomstrænere, Mathias Lüthjohan (U16 Drenge) og Laurids Søgaard Petersen (U14 Drenge), der til daglig studerer hhv. Fysioterapi på UCSJ og Idræt på Københavns Universitet. ’Den Fysiske Rettesnor’ er således opstået som et produkt af deres brændende interesse og en høj faglighed.  
Det er Roskilde Håndbolds opfattelse, at den fysiske træning i det moderne håndboldspil er blevet en faktor, der i vigtighed når både den taktiske og tekniske træning. Det er således vores formål at klæde vores trænere godt på til at forestå den fysiske træning og også ensarte den fysiske træning, således at vi sikrer en god progression for alle vores håndboldspillere.
Det er klubbens ambition at være bannerfører, når det kommer til at skabe det gode træningsmiljø og her er det vores opfattelse, at den fysiske træning spiller en ekstremt vigtig rolle – både for at undgå, at vores spillere bliver ramt af grimme skader i en ung alder og for at sikre at den enkelte har mulighed for at udfolde sit håndboldmæssige potentiale. 
I Roskilde Håndbold arbejder vi til stadighed stenhårdt på at skabe Sjællands bedste træningskultur og udviklingsmiljø og her er ’Den Fysiske Rettesnor’ et vigtigt skridt på vejen. 
 
Ungdomsformand Lisbeth Klarskov og sportschef Katrine Ohlendorff

Indsat: 22-02-2016

Pressemeddelelse fra Roskilde Håndbold

Roskilde Håndbolds 1. divisions damer skal have nyt trænerteam
Som Roskilde Dagblad kunne meddele lørdag aften, så skal Roskilde Håndbold have nyt trænerteam til den kommende sæson. Efter eget ønske stopper Anders Knudsen og Anne Munk, når den igangværende sæson er bragt til ende.
Anne Munk udtaler, at hun ønsker at prøve et liv uden at være på en eller anden form for kontrakt, enten som spiller eller træner, da dette har været situationen for hende i halvdelen af hendes liv.
Anders Knudsen havde egentlig lysten til at fortsætte, men kan i kombination med sit job som politibetjent ikke finde tiden pga. det opskruede terrorberedskab og flygtningesituationen. Han fortsætter dog i klubben som ungdomstræner, hvilket vi er både glade for og stolte over.  
Selv om Roskilde Håndbold har været utroligt glade for Anne og Anders som trænerteam, og derfor begræder deres afsked, så respekterer vi naturligvis deres beslutning og vi er sikre på, at Anne og Anders vil holde fuld fokus på at hente de resterende 12 point, der er at spille om.
Det sportslige udvalg i Roskilde Håndbold er allerede i dialog med mulige træneremner og vi håber inden længe at kunne præsentere fremtidens trænerteam. 
Sportschef Katrine Ohlendorff 

 


Indsat: 15-02-2016

NÅR SANDHEDEN SKAL FREM

Det er med meget stor fornøjelse, at Roskilde Håndbold i samarbejde med vores gode sponsor Koncertbussen kan indbyde til et foredrag i verdensklasse, når den tidligere landsholdsspiller Lars Christiansen gæster Roskilde. Foredraget "Når sandheden skal frem" handler om alle de sejre og nederlag, som Lars Chrstiansen har oplevet i løbet af sin lange karriere, samt kampen mod angst og stress, som Lars kom ud for i slutningen af sin karriere. På trods af det seriøse indhold vil foredraget også indeholde masser af humor og sjove anekdoter.
Sted:  TIRSDAG; d. 8/3 kl. 19.00 i Østervangsskolens festsal, Astersvej 15, 4000 Roskilde. PRIS: 50 kr. TILMELDING og BILLET: Købes via www.koncertbussen.dk. Overskud går ubeskåret til Roskilde Håndbolds ungdomsafdeling, Støtteforeningen Roars Venner vil også sælge kaffe og kage.
Læs mere her

Indsat: 14-02-2016

Trænerpåsætning sæsonen 2016/2017 for ungdom

Så er de første af brikkerne for den kommende sæson ved at falde på plads i ungdomsafdelingen.

Vi har i første omgang fået cheftrænere på plads for de ældste årgange, og derfor kommer her en opsummering af træner teams for U14 til U18.
Læs mere her


Indsat: 08-02-2016

Velfortjent sejr over Vendsyssel

Roskildes damer i 1. division kæmpede sig til en rigtig god sejr over rækkens nr. 3, Vendsyssel.
1. halvleg blev hektisk med brændte chancer og en del personlige fejl, men efter pausen fandt holdet et ekstra gear og hev en rigtig god kollektiv sejr hjem. Stærkt medvirkende til sejren var Kamilla Haagensen med 8 perlemål fra højre back. Efter kampen fik Kamilla fuldt fortjent overrakt gavekort til Bauhaus af Carl Lærke.

Indsat: 04-02-2016

Håndboldskole 2016

HÅNDBOLDSKOLE SOMMEREN 2016. NU åbner tilmeldingen!

Selv om det stadig er vinter, er det ved at være tid til at melde sig til Roskilde Håndbolds HÅNDBOLDSKOLE 2016, som vi traditionen tro afholder i samarbejde med DHF - Dansk Håndboldforbund. I år er deltagerne årgang 2007 til og med 2002.


Læs mere her

Indsat: 12-01-2016

FORRYGENDE PÅSKETUR til RødspætteCUP i Frederikshavn

Knap nok er vi hjemme fra juleturen før påsketuren 2016 er i støbeskeen. Info/spillertilmelding til turen kan I læse mere om her.

Vi plejer jo at have nogen helt igennem fantastiske ture til Frederikshavn, så meld dig endelig til !


Indsat: 31-12-2015

I ønskes et DEJLIGT og FANTASTISK NYTÅR !

Til alle omkring Roskilde Håndbold skal der lyde et DEJLIGT og FANTASTISK NYTÅR, vi glæder os til utrolig mange forrygende timer sammen omkring håndbolden fyldt med supergode både på og udenfor banen ! Samtidig KÆMPESTOR TAK for supergod opbakning, kanongode oplevelser OG IKKE MINDST den FANTASTISKE og UNIKKE INDSATS af trænere og ledere. I er bare de BEDSTE !!!
Med håbet om et 2016 fyldt med formidable oplevelser på og udenfor banen for ALLE !
Lisbeth

Indsat: 31-12-2015

Bjerringbro JULECUP 2015

3 hold i A-finaler - U 18 drenge VINDERE ved Bjerringbro JULECUP 2015 !!!
Hele 3 hold kom i A-finalerne, nemlig U 18 drenge, U 16 pige og U 14 piger.
U 18 drenge mødte Bjerringbro, som havde samlet deres gamle hold. Det blev en forrygende finale, som måtte ud i omkamp og straffekast. Først ved det 6. straffe kunne Roskilde for andet år i træk trække sig tilbage som VINDERE !!
U 16 piger mødte HEI, som i denne finale var for stærke, så U 16 pigerne fik en FLOT 2. plads efter at have spillet mange flotte kampe.
U 14 piger spillede mod Horsens, pigerne havde dog brugt mange kræfter i en forrygende semifinale  kl. 8.00, så de måtte efter et knebent nederlag tage til takke med en FLOT 2. plads.

2 (3) hold mere i SEMIFINALERNE ved Bjerringbro Julecup 2015 !
U 14 drenge var millimeter fra at komme i A-finalen også, de tabte en fuldstændig vildt spændende semifinale mod Skanderborg efter omkamp med et enkelt mål ( endda på et mål, der faktisk ikke var inde !! ), så SUPERFLOT stævne af U 14 drenge 1 !
Også U 12 pige 1 var i semifinalen, hvor de desværre tabte med 4 mål. U 12 piger har spillet nogle suveræne og overbevisende kampe, så det er bare MEGAFLOT med en 3.plads !
U 16 drenge 1 var i to semifinalepuljer, hvor de vandt 2 kampe og tabte en. Den sidste kamp, som betød, at de ikke kom i finalen, tabte de med 1 mål scoret på 3-meter EFTER tid !!! Ærgerligt, da U 16 drenge spillet superflot stævnet igennem !

4 hold i B-FINALERNE - U 16 pige 2 og U 14 drenge 2 VINDER !
Også 2. holdene gjorde flot figur. U 16 pige 2 var hele vejen gennem stævnet fuldstændig overbevisende og vandt sikkert alle kampe og også FINALEN !! SÅDAN, piger.
U 14 drenge 2 har også spillet mange flotte kampe og fortsatte det fine spil i FINALEN, som de vandt og blev dermed vindere af B-FINALEN !!
U 12 pige 2 har stævnet igennem vist superflot spil med bl.a. et stærkt forsvar, men tabte desværre B-FINALEN knebent og fik dermed en superFIN 2.plads.
Også U 14 pige 2 spillede overbevisende og kanonflot stævnet igennem, kun Skanderborg 2 havde de både indledende og i finale problemer med, desværre med Skanderborg som vindere med et enkelt mål. MEN FLOT 2. plads.

Også resten af holdene gjorde det FLOT !!
Som nævnt var det en meget stærkt besat stævne, men ALLE Roskilde Håndbolds hold gjorde det virkelig fint, både 1 U 10 pige-, 2 U 10 drenge-, 2 U 12 drengehold, samt U 16 drenge 2.

OG ikke mindst var det en EMINENT og SUVERÆN GOD tur, hvor vi igen satte Roskilde Håndbold på landkortet på den bedste måde - det er bare en kæmpe fornøjelse at tage på tur med 192 spillere og ledere. TAK til trænerne og specielt de 2 turledere, I er de BEDSTE !!!


Indsat: 22-12-2015

Herre-U18 landsholdet i Roskilde

Herre-U18 landsholdet samles i Roskildehallerne fra 6.-10. januar. På holdet er bl.a. en Roskilde-dreng, Emil Lærke, som har trådt alle sine håndboldsko i Roskilde Håndbold, men nu går på gymnasiet i Oure og derfor spiller for GOG.
I forbindelse med samlingen spilles en 4-nationers turnering. Danmark spiller som følger:
8.1.2016 kl. 19.30 mod Kroatien i Stevnshallen, Parkvej 3, 4600 Store Heddinge.
9.1.2016 kl. 16.00 mod Slovenien i Kirke-Hyllingehallen, Præstemarksvej 10, 4070 Kirke Hyllinge.
10.1.2016 kl. 10.45 mod Frankrig i Vanløsehallen, Lønstrupvej 5, 2720 Vanløse.
STORT HELD OG LYKKE til Emil og resten af U18-drengene!

Indsat: 16-12-2015

Bjerringbro Julecup - Here we come!

Så er vi for alvor kommet ind i december, forude venter julen og den bedste gave af alle: Bjerringbro Julecup. Roskilde Håndbold drager af sted med 17 hold, 189 spillere/ledere, så der er i den grad lagt op til fællesskab, gode kampe, dage og oplevelser i Bjerringbro og omegn.
Transporten foregår med bus Roskilde – Bjerringbro T/R og kørslen varetages som vanligt af Kagan’s Turist. Udrejse sker søndag d. 27. december, hvor mødetiden er kl. 14.45  på  Roskilde Hallernes P-plads.
Hjemkomst sker tirsdag d. 30. december ca. kl. 21.30 og det igen på Roskilde Hallernes P-plads.
Læs mere her

Indsat: 11-12-2015

Sidste hjemmekamp før jul

Roskilde damer i 1. division damer spiller sidste hjemmekamp for jul på lørdag den 12. december kl. 15.00, hvor Hadsten Sports Klub kommer på besøg i Roskilde Hal D2.
Roskildes damer har spillet nogle rigtig gode kampe de seneste par uger og ligger på 3. pladsen i 1. division - kun 2 point efter Ajax og Skanderborg!
Eftermiddagen byder også på andre spændende kampe:
Kl. 16.30 spiller Roskildes herrer i  toppen af 3. division lokalbrag mod HVI Himmelev i D2.
Kl. 17.45 spiller Roskildes damer i 2. division mod Svendborg Håndbold i D2.
Velkommen i hallen til masser af god håndbold!

Indsat: 30-11-2015

Althea Reinhardt blev kampens spiller

Kampen mod BK Ydun lørdag den 28. november blev en kamp igennem hele følelsesregistret. En sikker føring i første halvleg blev vekslet til lige i midten af 2. halvleg for til slut at ende med en solid sejr til Roskildes piger.
Kampens spiller Althea diskede især i første halvleg op med mange redninger, så Roskilde Håndbold kunne gå til pause med en sikker føring. 
Lise Dall Eriksen overrakte efter kampen en buket blomster til Althea på vegne af Roskilde Håndbold.

Indsat: 22-11-2015

Klubaften i Holmbom Intersport

Så er der igen i år mulighed for at købe julegaverne i god tid og oven i købet med god rabat. Intersport Holmbom i Skomagergade inviterer Roskilde Håndbolds medlemmer, familier og sponsorer til klubaften onsdag den 9. december fra kl. 18.30 til 20.00, hvor der er 25% rabat på alle ikke-i-forvejen-nedsatte varer. Butikken byder som sædvanligt på lidt snacks og drikkelse. Kom ned i forretningen til julehygge og find nogle dejlige gaver til familie og venner. Se indbydelsen her

Indsat: 20-11-2015

FLOTTE og meget SPÆNDENDE divisionskampe

SUPERSPÆNDENDE divisionskampe søndag endte med 3 dejlige sejre. Først vandt 1. division damer over TMS efter en kamp, der det meste af tiden havde Roskilde i front med et par mål - og Roskilde vandt en flot sejr på 26 - 22 over TMS. 3. div. herrer kom bagud med hele 2 - 10 til Lammefjorden, men spillede en fantastisk 2. halvleg med tempo, fight og flot målmandsspil og fik vendt et truende nederlag til sejr på 32 - 28. Endelig vandt 2. div. damer 27 - 26 over AB efter en meget spændende afslutning og meget fin fight. Søndag den 22/11 er der igen supergode og spændende kampe i hal D 1 og D 2 lige fra fra tidlig morgen til ca. 20.00.

Indsat: 11-11-2015

Roskilde Håndbolds herrer spiller pokalkamp

Torsdag den 12. nov. kl. 20.00 tager Roskilde håndbolds 3. division herrer i 2. runde af pokalturneringen imod IF Stadion, der ligger nr. 2 i 2. division. IF Stadion er et rigtig godt mandskab, der igennem de seneste mange år har været at finde i 2. division. Udover en stærk stamme af spillere har Stadion i år fået forstærket sig og er dermed en kandidat til at spille med om 1. divisionsbilletter. Derfor er det med stor glæde og spænding vi byder Stadion velkommen i Roskildehallen på torsdag. Vi ser frem til en god kamp med stor fight og forhåbentlig mange tilskuere på lægterne.

Indsat: 10-11-2015

Åbent klubhus i Roskilde Håndbold

Fra tirsdag d. 3. november og alle tirsdage frem til jul vil Roskilde Håndbolds klubhus i Kildegården være åbent i tidsrummet 15.00-18.00 for spillere, som har lyst til at fordrive tiden mellem skole og træning. Der vil være mulighed for at lave lektier, spise sin medbragte mad, benytte sig af gratis internet, slappe af, høre musik, spille bordfodbold, få en kop te eller kaffe og måske et stykke hjemmebagt kage eller en nybagt bolle. Der vil altid være en voksen til stede.
Forældre er også meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe!
Velmødt til Roskilde Håndbolds Åbent Klubhus.

Indsat: 09-11-2015

Arbejdssejr af Roskildes damer

Torsdag aften tog Roskilde Håndbolds damer imod VSH 2002 fra Virum. Roskilde-damerne lagde godt ud og kom hurtigt foran 4-1, men så ændrede VSH 2002 taktik og mandsopdækkede resten af kampen Sidsel og Olivia. Det resulterede i lidt for mange tekniske fejl, men også gode aktioner og fightermål! Holdene fulgtes ad indtil slutningen af 2. halvleg, hvor Roskilde fik lukket kampen med en velfortjent 19-17 sejr. Kampens helt store spiller blev målvogter Nadia Chahade, som med den ene flotte redning efter den anden holdt Roskilde inde i kampen. Karsten Reitov fra Dansk FI overrakte god vin til Nadia efter kampen.

Indsat: 20-10-2015

Støt Roskilde Håndbold med 1000 kr.

- Bestil salgsvurdering hos ESTATE ROSKILDE
Roskilde Håndbold har indgået aftale med Estate i Roskilde v/Stella Hansen om, at Roskilde Håndbold får 1.000 kr. hver gang Estate giver en salgsvurdering, som bestilles via Roskilde Håndbolds hjemmeside.
Klik på linket herunder
http://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/vestsjaelland/estate-roskilde
og tryk herefter på knappen "Bestil salgsvurdering" nederst på siden.
Nævn gerne, at du har dette opslag på Roskilde Håndbolds hjemmeside.
Tak for støtten!

Indsat: 06-10-2015

Estate overrakte 15.000 kr. til Roskilde Håndbold

Stella Hansen fra Estate overrakte ifm. 1. div. damekampen i søndags den flotte gevinst på 15.000 kr. til ungdomsformand Lisbeth Klarskov.
Gevinsten kom i hus, fordi Estate Roskilde v/Stella Hansen i starten af september udloddede 15.000 til den idrætsforening i Roskilde, som opnåede flest stemmer. Stemmerne kunne afgives ved at møde op i butikken.
Roskilde Håndbold er meget taknemmelige og pengene kommer til at gøre stor gavn i Roskilde Håndbolds ungdomsafdeling.

Indsat: 05-10-2015

Vigtig sejr til Roskildes Damer i 1. division

En elendig 1. halvleg med et hav af tekniske fejl, blev heldigvis vekslet til en bedre 2. halvleg, hvor forsvaret og afslutningerne fik lidt mere kvalitet.
Og da EH Aalborg heller ikke spillede godt og samtidig løb tør for kræfter, kunne Roskildes damer trække sig sejrrigt ud af kampen med resultatet 24-17.
Kampsponsor Dansk Revision v/Palle Sundstrøm kårede fortjent kampens spiller Olivia Black, som efter kampen fik overrakt et gavekort.

Indsat: 21-09-2015

3 hold i A-finalerne i LalandiaCup

Jamen, jamen, simpelthen formidabelt-forrygende-flot af Roskilde Håndbold. U
 14 pige 1 vandt efter en overbevisende og SUPERFLOT indsats!

Med 2 kanongode 2. halvlege vandt Roskildes U 14 piger suverænt Lalandia Cup 2015. I semifinalen blev Herlev Hjorten slået med hele 19-10. I finalen var hele første halvleg meget lige, men i anden halvleg skruede Roskilde op for både tempo, forsvarsspil, flotte redninger og ikke mindst SUPERFLOT angrebsspil, og Helsingør måtte se sig besejret af med hele 20 - 11.
Læs mere her

Indsat: 13-09-2015

Live håndbold resultater

Følg live håndbold-resultater på http://www.resultat.dk/ fra EM, VM, Herre Håndbold Ligaen og Dame Håndbold Ligaen.
Resultat.dk fremviser håndbold-resultater til mange besøgende hver dag.
Vi følger håndbold nøje og skriver om dette - både inden for herre- og kvindehåndbold.

Indsat: 12-09-2015

Roskilde Håndbold har fået udtaget 2 spillere til DHF ’s talenttræning

25. - 27. september afholder DHF talenttræning for landets bedste ungdomsspillere i årgang 99 og 00. Roskilde Håndbold har fået 2 U16 - spillere med, nemlig højre back Jonathan Werdelin (skyder med venstre hånd) og bagspilleren Caroline Kliver. Kæmpestort TIL LYKKE til de 2 spillere, som vi glæder os til at følge!

Indsat: 07-09-2015

Gode resultater ved niveaustævnerne for Roskilde Håndbold

SUPERFLOTTE dage til ungdommens niveaustævner!
Så er der gang i niveaustævnerne for ungdommen, som er med til at indplacere holdene i rækker og puljer. 
Roskilde Håndbolds hold klarede sig kanongodt. Både U 16 drenge 1 og 2 vandt deres kampe, 1. Holdet med en enkelt over Oure og 6 over Hillerød, mens 2.-holdet vandt suverænt begge kampe.

Indsat: 04-09-2015

SUPERFLOT indsats af Roskilde Håndbold til Ribe Elite Cup 2015

Roskilde Håndbold klarede sig virkelig fornemt ved det stærkt besatte elitestævne i Ribe. U 18 drenge gik hele vejen og vandt sikkert over FIF i B-finalen med 6 mål efter virkelig flot angrebsspil og solidt forsvar. Alle andre Roskilde-hold klarede sig også virkelig flot!
Læs mere her

Indsat: 04-08-2015

Ungdoms-OL gav 5. plads til Emil Lærke & co.

Det danske U 16 herre landshold var tæt på at komme i OL-semifinalen, men tabte ærgerligt til Ungarn. Til gengæld fik Danmark mulighed for revanche i kampen om 5. pladsen, hvor Danmark vandt meget overbevisende. Emil og det danske landshold fik en kæmpe oplevelse og masser af international erfaring i Georgien. STORT TIL LYKKE til Emil også!

Indsat: 04-08-2015

Roskilde-målmand EUROPAMESTER

Det danske U 19 landshold vandt superflot guldmedalje ved EM i Valencia i Spanien. Roskilde Håndbolds målmand Althea Reinhardt er dermed nykåret europamester - OG havde en afgørende rolle i den spændende finale mod Rusland, hvor hun de sidste 15 minutter lukkede af og var dermed med til at vende et truende nederlag til en halvlegsføring!
KÆMPESTORT TIL LYKKE til det danske U 19 landshold OG  Althea!

Indsat: 04-08-2015

MULTI-håndbold for handicappede drenge og piger

Børn og unge mellem 6 - 18 år, der har et handicap, der medfører, at  de ikke kan deltage på et håndboldhold i Roskilde Håndbold, kan selvfølgelig også gå til håndbold. Det foregår nogle lørdage kl. 9.30- 10.25 i Roskilde hal B. ALLE deltagere får en unik oplevelse af at være en del af et fællesskab med bolden i centrum og ligegyldigt, hvilke forudsætninger man har, kan man få glæde af legen med bolden. 
Datoer og lidt mere information kan ses vedhæftet.

Indsat: 04-08-2015

Børnehåndbolden starter snart!

Børnehåndbolden for de 3 - 8-årige begynder traditionen tro i september måned, nærmere betegnet mandag d. 7/9. Børnehåndbolden er inddelt i 3 aldersgrupper:
TUMLINGE for de ca. 3 - 5-årige mandage kl. 16.30 - 17.15 i hal B
MINI for de ca. 5 - 7-årige mandage kl. 17.15 - 18.00 i hal B
TURBOMINI for de 8-årige mandage  kl. 18.00 - 18.45 i hal B
Både tidligere og nye drenge og piger fra 3 - 8 år er MEGET VELKOMNE og møder bare op 7/9. Mere info vedhæftet.

Indsat: 04-08-2015

BABYHÅNDBOLD for de 1 - 3-årige drenge og piger

I Roskilde Håndbold kan man allerede spille håndbold fra børnene er 1 år, eller rettere lege med verdens bedste legetøj BOLDEN på alle mulige måder ca. 1 lørdag hver måned kl. 10.30 - 11.30 i Roskilde hal B. Derudover vil der være redskabsbane med mulighed for at kravle, balancere, rulle, hoppe osv. Pga reparation af hal B begynder babyhåndbold først i september måned.
Datoerne kan ses vedhæftet.

Indsat: 21-07-2015

Stor succes ved DM i Beach Handball i Randers

SÅ lykkedes det at få vekslet sidste års sølvmedaljer om til GULD og et superFLOT danmarksmesterskab til U 16 drenge efter forrygende strandhåndboldspil! Men også U 18 drenge fik medaljer med hjem!
Læs mere her

Indsat: 21-07-2015

GULD til U 11-pigerne

Roskilde Håndbold fik endnu en GULDmedalje ved strandhåndbold, idet U 11 pigerne vandt helt suverænt. I den indledende pulje vandt Roskilde alle 3 kampe sikkert, mens finalen mod Brøndby var meget spændende. Men Roskilde-pigerne spiller superflot strandhåndbold og vandt begge halvlege knebent - OG GULD-medaljerne var i hus!

Indsat: 21-07-2015

HÅNDBOLDSKOLE 2015 en kæmpe SUCCES

Årets håndboldskole gik helt igennem forrygende. Vi har bare fået så mange glade, tilfredse og positive tilbagemeldinger fra de over 200 glade deltagere. Vi var lidt spændte på i år, især fordi vi jo i år havde flyttet håndboldskolen 2 dage frem. MEN det gik bare så supergodt - det var en virkelig god ide, at sidstedagen tirsdag er turneringsdag til kl. 21.00 - OG at vi fastholdt traditionen med at afslutte med vandkamp!
Læs mere her

Indsat: 22-06-2015

STRANDHÅNDBOLDSUCCES for de yngste spillere

De yngste spillere ville ikke stå tilbage for de ældstes flotte resultater, så også de yngste spillere klarede sig fantastisk ved strandhåndbold:
U 9 drenge vandt alle 5 kampe suverænt og fik GULD (se billede)
U 9 piger vandt SØLV
U 12 piger kom i semifinale
U 14 drenge fik SØLV efter at have slået endu et Roskilde-hold i semifinalen
U 14 piger fik SØLV efter iogså at have slået et Roskilde-hold i semifinalen.
FLOT gået !!!

Indsat: 17-06-2015

Både damerne og herrerne er klar til DM

i strandhåndbold i den kommende weekend i Randers efter 3. Pladsen ved kvalifikationsstævnet. Damerne spillede en fin indledende pulje og var i semifinalen virkelig tæt på at vinde over stærke Ålborg, men måtte til sidst kapitulere efter en intens og uhyggelig spændende afslutning, hvor Roskilde tabte med en enkelt. I kampen om den vigtige 3. Plads, som gav deltagelse til DM, viste Roskilde flot strandhåndbold - spil og vandt sikkert. I herrerækken var der kun 1 pulje, men den var til gengæld uhyggelig stærkt besat med mange dygtige landsholdsspillere. Roskilde klarede sig fint og tabte kun til de to hold med landsholdsspillere og er nu også kommet med til den kommende weekends DM. Det bliver spændende at følge holdene.

Indsat: 16-06-2015

Roskilde Håndbolds ungdom sender 3 hold til DM

Kæmpe succes for Roskilde Håndbolds ungdomsafdelingen med 3 på stribe - 3 hold kvalificerede sig i søndags til de officielle DM i strandhåndbold. OG for både U 16 og U 18 drenge blev det til lutter suveræne sejre efter fantastisk flot strandhåndbold. Det 3. hold ud af 4 mulige blev U 16 piger, der virkelig var ude i nogle drabelige kampe, før også de efter sejre over FIF og Tåstrup kvalificerede sig. En KÆMPE SUCCES for Roskildes ungdom, som nu spiller DM i Randers lørdag d. 20/6.

Indsat: 08-06-2015

FANTASTISKE STRANDHÅNDBOLDRESULTATER

Så må vi sige, at strandhåndbolden for alvor er blevet skudt i gang. Både på Amager og Marielyst Strand klarede Roskilde Håndbold sig formidabelt resultatmæssigt og havde derudover nogle forrygende dage.

Indsat: 02-06-2015

Roskilde Håndbold kom også på landkortet i forbindelse med Roskilde Ring Jubilæumsløb

Vi blev kontaktet onsdag den 27. maj om vi kunne påtage os 40 vagter i forbindelse med weekendens jubilæumsløb, da en anden gruppe var sprunget fra. Dette til trods for at vi havde deltagelse i Strandhåndbold om lørdagen i Marienlyst, en del forældre i Köln til Final4, seniordamer til aktivitet på Bauhaus.....
Alligevel meldte mange forældre, bedsteforældre og seniorspillere sig, så vi kunne bemande alle vagterne - og vi har efterfølgende modtaget ros for opgavens udførelse og vi er noteret til fremtidige arrangementer.
Kæmpe tak til alle frivillige der trods andre aftaler fik skabt plads til at deltage i én eller flere vagter i løbet af weekenden!

Indsat: 30-05-2015

Ny sportschef i Roskilde Håndbold

Katrine Ohlendorff tiltræder som ny sportschef i Roskilde Håndbold pr. 1/6-2015. Katrine er en af klubens "egne", en rigtig Roskildede pige, der igennem de seneste år blevet en mere og mere fremtrædende figur i Roskildes ledelse, og pr. 1/6 overdrages det sportlige ansvar på seniorplan således også til Katrine. Store kompetencer mht. administration og kommunikation sammen med en god fornemmelse for hvad der "rører sig" i dansk damehåndbold, er den cocktail Katrine bringer med sig ind i sportschef-stillingen. Pt. dækker sportschefen både dame- og herrehåndbold, men klubben arbejder på en fremtidig adskillelse og leder pt. efter en mandlig pendant til Katrine. Afgående sportschef Carl Lærke helliger sig andre opgaver i Roskilde Håndbold samt sit "civile" arbejde.

Indsat: 30-05-2015

Pressemeddelelse fra Roskilde Håndbold Endnu to spillere på plads i Roskilde Håndbold

Endnu 2 af sidste sæsons markante spillere har forlænget deres aftaler med Roskilde Håndbold. Det drejer sig om Kamilla Haagensen og Nadia Chahade.
Læs mere her

Indsat: 26-05-2015

Caroline Kliver udtaget til sommerlejr

Efter at have deltaget i flere talenttræninger under DHF er Roskilde Håndbolds U 16-pige Caroline Kliver udtaget til DHF ’s sommerlejr i Hobro. SUPERFLOT. STORT TIL LYKKE til Caroline!

Indsat: 23-05-2015

Roskildes Emil Lærke udtaget til ungdoms-OL

Roskilde Håndbolds talentfulde U 16-bagspiller, Emil Lærke, skal som den eneste sjællænder repræsentere Danmark ved ungdoms-OL i Georgien i dagene fra 26. juli til 1. august 2015! Det er super flot og velfortjent. Emil er på vej tilbage for fuld kraft, efter han brækkede foden før nytår. En god indsats på årets DHF sommerlejr medførte denne flotte udtagelse. Held og lykke, Emil!

Indsat: 20-05-2015

Landspokalturneringens 1/8-dels finaler

Roskilde Håndbolds damer i 1. division har været så heldige og har trukket Team Esbjerg i 1/8-dels finalen i landspokalturneringen. Det kan være, at det er de kommende danske mestre, som kommer på besøg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter i slutningen af august?! Der bliver under alle omstændigheder lejlighed til at se nogen af de "store stjerner" in action.

Indsat: 11-05-2015

To Roskilde Håndbold-drenge udtaget som medier

Dansk Håndbold Forbund afholder i dagene 11/6 - 14/6 2015 Testtrænerkursus i Vejen Idrætscenter. I den anledning har man fra Talenttræningen udtaget ca. 60 spillere fra hele landet født i 1999 som medier. Fra Roskilde Håndbold er udtaget Jonathan Werdelin, hårdtskydende højre back, og Salah Boutaf, talentfuld målmand. De er udtaget, fordi man synes, de er nogle spændende spillere, der måske skal have chancen i talenttræningen efter sommerferien. STORT TILLYKKE til Jonathan og Salah!

Indsat: 11-05-2015

Pressemeddelelse fra Roskilde Håndbold 2. bundesligaspiller til Roskilde

Efter 2 år i tysk håndbold vender Frederikke Lærke tilbage til barndomsklubben Roskilde.  Frederikke udtaler: "Det har været to gode og meget udfordrende år i Tyskland, men jeg har hele tiden fulgt med i, hvad der er sket i Roskilde. Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget, især mentalt, og jeg er spændt på at se, hvad jeg kan bidrage med i den kommende sæson. 
Læs mere her

Indsat: 10-05-2015

Pressemeddelelse fra Roskilde Håndbold Roskilde Håndbold forlænger med Anna og "Ollie"

I Roskilde Håndbold er vi naturligtvis meget glade for at vi er i stand til at holde på så to markante profiler. Anna Grundtvig spillede en super sæson, og hun formåede at blive topscorer for Roskilde som 1. års senior. Anna bliver en vigtig brik i den kommende sæson. "Ollie" har gennem de seneste sæsoner udviklet sig til en nøglespiller for Roskilde Håndbold, og mon ikke Roskilde havde "snuppet" den ene af "opspilspladserne", hvis ikke Ollie havde brækket en finger sidst på sæsonen. Læs mere her

Indsat: 06-05-2015

Pressemeddelelse fra Roskilde Håndbold: Josephine Juncker også i Roskilde næste sæson

Roskildes stærke playmaker Josephine Juncker tørner også ud for Roskilde Håndbold i næste sæson. Josephine udtaler: "Jeg ser stadig rigtig gode muligheder for at blive en endnu bedre håndboldspiller og lægge endnu et lag på min udvikling i Roskilde Håndbold. Jeg skal starte i 4.g efter sommerferien og det er nødvendigt for mig både at få skole og håndbold til at passe sammen....
Læs mere her

Indsat: 03-05-2015

Opstart for Herre senior-truppen

Trænerteamet indbyder til spillermøde og efterfølgende træning mandag d. 4. maj kl. 18.30.
Program:
18.30-19.00 spillermøde
19.00-20.30 træning
Vi glæder os til at se jer!
Mvh. Søren Olsen og Rasmus Svane

Indsat: 03-05-2015

Opstart for U 12 - U 18 Piger - sæson 2015/16

Allerede i den kommende uge går vi igang med den nye sæson 2015/2016. I linket herunder ses træningstider og kontaktpersoner.
Vi byder alle, - nye som gamle spillere - velkommen til en forrygende sæson 2015/16!
Vi glæder os til at se Jer!
Læs mere her

Indsat: 30-04-2015

Pressemeddelelse fra Roskilde Håndbold: Ligamålmand til Roskilde

Althea Reinhardt skal i den kommende sæson vogte målet for Roskilde Håndbold. Det er med stor glæde at Roskilde Håndbold kan præsentere Althea som Roskilde-spiller i den kommende sæson. Althea er ung, men trods sine kun 18 år kommer Althea med erfaring fra 21 ligakampe og 60+ landskampe på div. U-landshold. Læs mere her

Indsat: 28-04-2015

U18 Drenge - invitation til ÅBEN TRÆNING

Trænerteamet for U18 drenge inviterer hermed til spillermøde og efterfølgende åben træning mandag d. 4. maj.
Program 4. maj:
16.45.-17.15 Spillermøde
17.30-19.00  Hal-træning
19.00-20.00  Styrke og individuelle samtaler
Vi glæder os til at se Jer!
Venlig hilsen Rasmus Svane og Jesper "Muffer" Rasmussen

Indsat: 24-04-2015

Pressemeddelelse fra Roskilde Håndbold

Efter et succesfuldt år i Roskilde Håndbold har målvogter Louise Egestorp valgt at søge nye udfordringer, hvorfor samarbejdet ved udgangen af denne sæson ikke forlænges. Louise udtaler: "Jeg har været utrolig glad for min tid i Roskilde Håndbold, hvor jeg har nydt min rolle med masser af ansvar, tillid og spilletid. Det har været rigtig godt for min udvikling. Nu kan jeg mærke, at jeg er klar på næste step, og vil gerne takke Roskilde for en god tid i klubben". "Vi har været glade for Louise og ønsker hende alt muligt held og lykke fremover og håber hun en dag vender tilbage til Roskilde", udtaler sportschef Carl Lærke.

Indsat: 22-04-2015

DM og HRØ-mesterskaber

Roskildes U16 drenge spillede en fantastisk flot semifinale ved DM mod Ålborg, hvor de virkelig fik givet de senere danske mestre modstand. I bronzekampen mod GOG gik det desværre ikke lige så godt, så Roskildes U 16 drenge sluttede på en flot 4. Plads efter en SUPERFLOT sæson. U18 drenge spillede HRØ-mesterskaber i 1. division, og i semifinalen vandt de sikkert over Hillerød efter en virkelig flot holdindsats. I finalen mødte Roskildes drenge TMS, som de desværre måtte se sig slået af. Kampen var i første halvleg lige, men i anden halvleg slap kræfterne op, og Roskildes drenge blev en flot nr. 2 og fik sølvmedaljer! TIL LYKKE med de flotte resultater!

Indsat: 21-04-2015

Brikkerne er faldet på plads

Nu er overgangen til den kommende sæson ved at nærme sig, og derfor kommer her en samlet gennemgang af ungdomstrænerne for de forskellige årgange.
Inden så længe informerer vi også om hvornår man starter sæsonen op i de nye trupper.
Læs mere her

Indsat: 20-04-2015

Roskilde Håndbolds U14 piger 2 Sjællandsmestre!

U 14 pige-holdet i 2. division spillede fremragende i såvel lørdagens semifinale mod Næstved/Herlufsholm som i søndagens finale mod AG Håndbold, og pigerne vandt dermed slutspillet som guldvinder. Semifinalen mod Næstved/Herlufsholm blev vundet sikkert med 24-15 efter 11-7 ved pausen. Liggende: Målmand Julie Høyer. På knæ fra venstre: Matilde Borchers, Agnes Winter, Carla Henriksen, Amalie Engvang Lund, Mette Pelant. Sående fra venstre: Freja Skals, Mille Dybbro, Julie Hvid Rasmussen, Matilde White, Cecilie Jensen og træner Daniel Lundberg. Læs mere her 

Indsat: 14-04-2015

Medaljestævne for minier

Her i slutningen af sæsonen har Roskilde Håndbold haft 10 hold minier til stævne. Det blev en forrygende dag i Roskilde, hvor de 4 - 8 årige spillede masser af flot håndbold OG ikke mindst fik ALLE en medalje med hjem. Jo, det var stolte minispillere, der fik overrakt deres medalje, som forhåbentlig ikke bliver den sidste. - Der var i hvert fald masser af talent!

Indsat: 07-04-2015

Roskilde Håndbold = Bedste klub

Det lykkedes igen for Roskilde Håndbolds ungdomsafdeling at blive kåret til bedste klub ved Danmarks største internationale håndboldstævne for næsten 5000 håndboldspillere fra Norge, Sverige, Tyskland og Finland ved Rødspætte Cup i Frederikshavn
Læs mere her

Indsat: 26-03-2015

Køb sokker og støt Roskilde Håndbold! Og vi har stadig flere tilbage!!

Roskilde Håndbold fortsætter med at sælge sokker i samarbejde med AIR-TEKNIQ. Roskilde håndbold-sokkerne er i super kvalitet og fås i størrelserne 31-35, 36-40, 41-45, 46-48 og er naturligvis i Roskilde Håndbold-farve: hvid m. blå skrift.
De sælges til en pris á kun kr. 70,00 pr. par (Ved køb af 3 par koster de kr. 200,00). Sokkerne kan købes ved at kontakte Anne Lærke på 40 48 04 84.

Indsat: 16-03-2015

Sidste hjemmekamp uden noget på spil

Roskilde Håndbolds 1. div.-damer sluttede lørdag sæsonen af med et nederlag på 2 mål til Skanderborg Håndbold. Kampen bar præg af, at ingen af holdene havde noget på spil. Roskildes damer slutter på 5. pladsen og Skanderborg på 8. pladsen uden for nedrykningsfare. Gnisten og gejsten fra mange af sæsonens øvrige kampe var tilsyneladende ved at være brugt op. Det var for det meste kun Sidsel Terkelsen og Malene Nielsen, som gik forrest og viste noget vilje. Fuldt fortjent blev kampens topscorer Malene Nielsen kåret til kampens spiller af Carl Lærke, som overrakte et spil fra TACTIC-games.

Indsat: 15-03-2015

Pressemeddelelse

Roskilde Håndbold har nu dame 1. div.-trænere på plads til den kommende sæson. Kristian Kristensen forlader Roskilde Håndbold og overdrager holdet til nuværende assistenttræner Anne Munk samt Anders Knudsen. Anne har tidligere i mange år været en sikker sidste skanse i målet for Roskilde, men har i indeværende sæson fungeret som assistenttræner. Anne kender - efter mange år i klubben - Roskilde Håndbold helt "ud i krogene" og er trods sine nordjyske aner en rigtig Roskilde-pige. Anders Knudsen er en del af Roskilde Håndbolds DNA. Har altid været i klubben, som spiller og træner på snart alle niveauer. I indeværende sæson har Anders været tilknyttet holdet, når Kristian Kristensen har været fraværende pga. FCM-arbejde. Således har Anders allerede indgående kendskab til den trup, han skal arbejde med. Anne og Anders er et team, der deler ansvaret. Jeg mener at vi har fået et stærkt team, der supplerer hinanden godt. Anne og Anders skal bygge videre på det fundament, der er blevet skabt igennem hele indeværende sæson.

Indsat: 15-03-2015

Nyt løbebånd i styrkekælderen

DCR Miljø A/S v. Karsten Kronborg har sponsoreret et løbebånd til Roskilde Håndbold. "Det er vi utroligt glade for" udtaler sportschef Carl Lærke. "Vores styrkekælder benyttes hver dag af rigtig mange af vores ungdoms- og seniorspillere. Løbebåndet gør det muligt for vores skadede spillere at komme hurtigt tilbage på håndboldbanen igen, hvis de skulle være så uheldige at løbe ind i en skade, der gør det mere hensigtsmæssigt at løbetræne indendørs".

Indsat: 13-03-2015

U18 drenge-trænere også på plads

U18 drenge bliver i år "ramt" af et nyt koncept.  Rasmus Svane, der fortsat er træner i den kommende sæson for herre senior, vil også være cheftræner for U18 drenge. Til at hjælpe Rasmus er der lavet aftale med Jesper "Muffe" Rasmussen, der i en lang årerække har huseret på klubbens førstehold og nu vil begynde at øse ud af sin erfaring. Vi har stor tiltro til at Rasmus og Muffe med deres dobbeltrolle og håndboldbaggrund vil kunne binde U18 drenge og herre senior bedre sammen og sikre udvikling af spillere og hold.


Indsat: 13-03-2015

U14 drenge-trænerne på plads til næste sæson

For U14 drenge er de sidste brikker faldet på plads og det bliver et rigtigt stærkt team, der i næste sæson skal stå for U14 drenge-truppen. Laurids, August og Dennis, der har været med på U14 drenge i år, bliver suppleret af Henrik og Heidi, der i en længere årerække har trænet årgang &rsquo01-drenge i Borup. Vi mener at der er en fantastisk alsidighed og ekstrem megen håndboldfaglighed blandt træner-gruppen og vi er sikre på at dette vil udvikle drengene individuelt og som hold, samtidig med at der er nogle gode sociale rammer.


Indsat: 05-03-2015

KÆMPETUSIND TAK!

I skal ALLE have en kæmpestor TAK for, at I var med til at gøre min 60-års-dag  "meget nemmere at komme igennem ", OG det var bare så overvældende dejligt, at der kom så mange, og det varmede med alle de fantastiske ord, knus og ikke mindst de formidable gaver. Jamen, I må jo kende mig, jeg fik simpelthen bare de mest forrygende gaver, der var lige mig, og som jeg vil glæde mig over de næste mange år ! Jeg tror faktisk, jeg kan klare endnu 60 år !!! TAK for alle ord, knus og gaver !!!

KH.

Lisbeth


Indsat: 05-03-2015

Køb sokker og støt Roskilde Håndbold!

Roskilde Håndbold fortsætter med at sælge sokker i samarbejde med AIR-TEKNIQ. Roskilde håndbold-sokkerne er i super kvalitet og fås i størrelserne 31-35, 36-40, 41-45, 46-48 og er naturligvis i Roskilde Håndbold-farve: hvid m. blå skrift.

De sælges til en pris á kun kr. 70,00 pr. par (Ved køb af 3 par koster de kr. 200,00). Sokkerne sælges bl.a. i torsdag i hallen og på lørdag ifm. damernes hjemmekamp mod Skanderborg. Ellers send en sms til Anne Lærke på 40 48 04 84 og aftal nærmere.

Læs mere her


Indsat: 05-03-2015

Roskildes damer udfordrede topholdet

I kampen mellem Roskilde Håndbold og SønderjyskE i 1. div. viste Roskilde-pigerne igen fight og vilje, selv om holdet er hårdt ramt af skader. I søndags var det et blandet 1.-2.-hold, som bød det kommende ligahold SønderjyskE op til dans. Efter en fantastisk spændende kamp, hvor holdene fulgtes ad hele kampen, trak SønderjyskE i de sidste minutter det længste strå og vandt 32-30.  Hvis ikke Roskildes unge spillere havde brændt et par store chancer i kampen, kunne resultatet sandsynligvis været blevet et andet. Kampens spiller blev fortjent Caroline Rasmussen, som tog ansvar og bombede 5 mål i kassen fra højre back. Kampsponsor Dansk FI gav derfor 2 flasker god vin, som blev overrakt af sportschef Carl Lærke.

Indsat: 16-02-2015

Uafgjort mod Ajax København godkendt!

I en næsten fyldt Roskilde hal C tog Roskilde Håndbolds damer søndag imod topholdet AJAX København, som kæmper for en oprykningsplads til Ligaen. 

Holdene fulgtes ad hele kampen med et til to måls forskel. Roskildes forsvar kæmpede en brag kamp, men havde svært ved at styre Ajax ’ topscorer, højreback ’en Stine Frandsen, som nærmest scorede efter behag på de to Roskilde-målvogtere, som skiftedes til at blive skudt i sænk. Roskildes bedste spiller blev fuldt fortjenet Sidsel Terkelsen.
Læs mere her


Indsat: 13-02-2015

Nye trænere for den kommende sæson

Roskilde Håndbold er stolt af at kunne præsentere vores nye U18 dame træner. Fra sæsonen 2015/2016 bliver det Mikkel Langtoft-Nielsen, der skal stå i spidsen for holdet.
Også trænerne for U16 drenge er på plads til næste sæson.

Læs mere her


Indsat: 06-02-2015

Op og ned på eliteaftalen!?

Vi kaster ikke med mudder, men med bolde og saglige argumenter! Der er skrevet mangt og meget om eliteaftalen, og der skal ikke herske tvivl om, at Roskilde Håndbold er uenig i afgørelsen og føler sig dårligt behandlet. Desværre er der INGEN VINDERE i denne sag. For som det er NU, så er der 2 STORE TABERE:  Roskilde Håndbold - og Roskilde Kommune med al den dårlige omtale!

Læs mere her


Indsat: 02-02-2015

2 Roskildepiger udtaget til talenttræning under Dansk Håndboldforbund

Til weekendens talenttræning, hvor kun de allerbedste U 14 og U 16-spillere er udtaget, har Roskilde Håndbold haft 2 spillere med, idet både Victoria Kagan fra U 16 og Caroline Kliver fra U 14 er blevet udtaget.

Ved samme talenttræning i Sakskøbing var 3 andre Roskilde-piger til udtagelse, nemlig Nadia Worm, Laura Veitland og Rebekka Kurland. SUPERFLOT af Roskilde-pigerne!


Indsat: 02-02-2015

HÅNDBOLDSKOLE 2015

Håndboldskolen i 2015 bliver helt anderledes end ellers, da festivalen allerede begynder onsdag. Men selvfølgelig vil vi da stadig gerne køre håndboldskole som følger i alle 5 haller: Lørdag, d. 27/6 kl. 10 - 16, søndag, d. 28/6 kl. 10 - 16, mandag, d. 29/6 kl. 9 - 15, tirsdag, d. 30/6 kl. 9 - 21. 
Den officielle tilmelding begynder mandag d. 2.2, MEN bare rolig Roskilde Håndbold-medlemmer kan som traditionen tro tilmelde sig direkte til Lisbeth i den kommende tid ved at sende en mail med navn, mail, fødselsdage og mobiler. Der kommer nærmere info til alle medlemmer i næste uge!


Indsat: 02-02-2015

To U 16-drenge til talenttræning under DHF

Kristoffer Rasmussen og Frederik Bo Andersen deltog i weekenden i Dansk Håndboldforbunds talenttræning for årgang 1998 ’ere i Fredericia! Begge spillere skyder med venstre hånd og spiller henholdsvis højre back og højre fløj, og begge spiller på vores dygtige U 16 drenge liga-hold.

Indsat: 02-02-2015

Tre Roskilde-trænere er nu TALENT-TRÆNERE! STORT TIL LYKKE til:

Katrine Ohlendorf
Karina Aunstrup og
Mads Emil Wedell-Wedellsborg,


der alle bestod talenttræner-eksamen lørdag, d. 31/1 efter 1½ års kurser og arbejde!

Indsat: 02-02-2015

TALENTSTØTTE til Roskilde Håndbold

Ved idrætsfesten fik Roskilde Håndbold også del i støtten fra "Talentfonden fra Roskilde som eliteidrætskommune" på 400.000 kr. 

Roskilde Håndbold fik 35.000 kr. til i endnu højere grad at udvikle og beholde talenter i Roskilde. 

Derudover blev dygtige Louise Egestorp - målmanden på 1. Division damer - hædret for sin flotte bronzemedalje ved VM med ungdomslandsholdet.


Indsat: 02-02-2015

Roskilde Håndbold fik Roskilde Avis-prisen

Kæmpestort til lykke til os ALLE. Idrætsfesten, hvor årets bedste idrætspræstationer hædres, blev et SUPERSTORT skulderklap til Roskilde Håndbold. Først og fremmest fik vi Roskilde Avis-prisen for en bemærkelsesværdig præstation, og den blev selvfølgelig givet til vores UNG-DOMSAFDELING, som i den grad har haft et flot og bemærkelsesværdigt år med fantastiske præstationer.

Læs indstillingen her


Indsat: 02-02-2015

Prisen for påskønnelse af sociale initiativer gik til Roskilde Håndbold!

Også den sociale pris gik til Roskilde Håndbold og blev overrakt af formanden for Kultur- og Idrætsprisen Birgit Pedersen. Det er en stor ære for os at få denne pris, idet vi jo mægtig gerne vil favne både bredde og eliten, prioritere det sociale samt tage mange sociale initiativer. Med prisen fulgte 10.000 dejlige kr.
Læs indstillingen her


Indsat: 29-01-2015

Roskilde Håndbolds GODE historie på DHF ’s hjemmeside

3 fredage har elever fra Absalons 3 fjerde klasser været i Roskilde-Hallerne, hvor de er blevet trænet af ungdomstrænere, 1. div. - træneren Kristian Kristiansen og 1. div. spillere med STOR succes. Denne gode historie har DHF skrevet om under "Knæk kurven". Læs mere her


Indsat: 23-01-2015

Indbydelse til alle ungdomsmedlemmer i Roskilde Håndbold

Hermed indbydelse til lørdag, d. 7/2, hvor hele ungdomsafdelingen mødes og i 4 haller laver individuel pladsbestemt træning kl. 11 - 14 i hal C 1, C 2, D 1, D 2. Roars Venner giver sportsbolle og drikkebrik.Vi afslutter med at se og heppe på 1. div. damer, som spiller mod VSH 2002.

VI SES til en FORRYGENDE FÆLLES LØRDAG !!!

Læs mere her


Indsat: 19-01-2015

Roskilde Håndbold On Tour 2015

I Roskilde Håndbold er en af påskens store traditioner ungdomsafdelingens tur til Rødspætte Cup i Frederikshavn, hvor vi har deltaget i mange år og også gør i 2015. Rødspætte Cup 2015 er den 40. udgave i det, der er blevet et af DK ’s største internationale indendørs ungdomsstævner og som i 2014 havde deltagelse af over 300 hold fra Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Ungarn og Danmark. I 2015 deltager vi med hold i U12 piger/drenge, U14 piger/drenge, U16 piger/drenge og U19 piger/drenge, og der er tale om "gamle" årgange, hvilket vil sige 2014/2015-årgange. Læs mere her


Indsat: 12-01-2015

Overbevisende sejr af 1. divisions damerne

I en næsten fyldt Roskilde hal D2 tog Roskilde Håndbolds damer søndag imod Rødovre HK og indledte 2. halvdel af sæsonen i 1. division med en storsejr.

Der var først og fremmest lagt op til revanche til Roskilde efter det første møde i september. For det andet var rigtig mange tilskuere, sponsorer, medlemmer, forældre m.fl. mødt frem for at heppe. OG hvilken kamp!

Læs mere her


Indsat: 08-01-2015

Næste hjemmekamp i damernes 1. division

søndag den 11. januar kl. 14.30 (Bemærk ændret tidspunkt!) spiller Roskilde Håndbolds damer i 1. division returkamp mod Rødovre HK i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Roskildes damer har en revanche til gode, så der er i den grad lagt op til en spændende kamp!
Roskilde Håndbold håber at se rigtig mange i hallen på søndag, hvor også Roskildes herrer i 3. division spiller lokalbrag kl. 16.30 mod HVI Himmelev umiddelbart efter damekampen. Kl. 17.45 spiller Roskildes tophold i damernes 3. division mod BK Ydun2. Kom og støt Roskilde Håndbold og få en god oplevelse i hallen! Ses vi?!


Indsat: 06-01-2015

Roskildes U18 drenge vandt Bjerringbro Julecup 2014

Selvfølgelig har Roskilde Håndbold været på juletur, denne gang med 198 spillere i alderen 8 - 18 år og ledere til Bjerringbro Jule Cup, hvor de fleste af landets absolut bedste jyske klubber deltog.

   Klik på logoet 
Klik på logoet

 

 

Se opdateret kalender med træningsændringer, kampe osv. ved at klikke her
Samlet liste over træningstider (Maj/juni 2016) - klik her

 

Aktuelle kampe for
Roskilde Håndbold
klik på rødt logo herunder

 

 

 

1. Div. DAMERNES NÆSTE
HJEMMEKAMP:

Tak for denne sæson!
Se stillingen her

 

2. Div. DAMERNES NÆSTE
HJEMMEKAMP

Tak for denne sæson!
Se stillingen her

 

3. Div. HERRERNES NÆSTE
HJEMMEKAMP:
Tak for denne sæson!
Se stillingen her